Info okno   Hledat text:
Hledat rok:
Nová kronika/ Login / Zapomenuté heslo

Počet článků: 403
Počet foto.: 267

online-kronika.cz
Kontakt
Chcete-li projektu pomoci klikněte
Strana
Současné roční zápisy rok 2008
Volby do zastupitelstva obcí v roce 2006 se konaly 20. 10. – 21. 10. 2006. Kandidovaly tyto strany: Občanská demokratická strana, Strana pro zachování samostatnosti obce, Evropští demokraté, Spolek pro obnovu venkova a Strana pro otevřenou společnost. Strana pro otevřenou společnost získala čtyři mandáty, Strana pro zachování samostatnosti obce získala jeden mandát, Spolek pro obnovu venkova získal dva mandáty, SNK Evropští demokraté získali jeden mandát a Občanská demokratická strana jeden mandát.
Do obecního zastupitelstva byli zvoleni tito zastupitelé: Kobliha Vladimír, Honc Jaroslav, Kverka Václav, Jahelka Miroslav, Randáček Jaroslav, Seibert Marcel, Hrdý Josef, Rittich Zdeněk, starostou obce Nová Ves byl zvolen Müller Jaroslav. V obci působí kulturní a sportovní komise její předsedou je pan Václav Kverka, sociální komise předsedou je pan Miroslav Jahelka, bytová komise předsedou je pan Jaroslav Honc, bytová komise předseda pan Kverka, výbor finanční – pan Jaroslav Randáček a výbor kontrolní – pan Seibert.
Obecní úřad má popisné číslo 213, v prvním patře se nachází kancelář pana starosty, místostarosty pana Vladimíra Koblihy a kancelář ekonoma obce. Tuto funkci vykonává paní Jaroslava Weissová.  

Úřední hodiny obecního úřadu:
Pondělí:  8:00  - 17:00  
Úterý:    17:00 -  19:00
Středa:  10:00 -  17:00

Obec vlastní 50 ha lesa, kde v rámci lesního hospodářského plánu provádí těžbu dřeva, následně výsadbu a ošetřování stromků prostřednictvím pracovníků VPP.
Obec vlastní závěsný mulčovač za traktor, který zlepšuje údržbu krajiny. Údržba pozemků občanům se provádí za úplatu. Nová Ves také vlastní malý rybník (cca 0.3 ha), který má v pronájmu a péči Český rybářský svaz a Myslivecké sdružení Mlýnice. Povodí Labe provádí 1x za dva roky  kontrolu a probírku břehových porostů kolem řeky Jeřice.