Info okno   Hledat text:
Hledat rok:
Nová kronika/ Login / Zapomenuté heslo

Počet článků: 403
Počet foto.: 267

online-kronika.cz
Kontakt
Chcete-li projektu pomoci klikněte
Strana 623
Obecní zastupitelstvo v červnu 2008 schválilo zhotovitele akce dovybavení čističky odpadních vod + II. etapa kanalizace na Brazílii.
 OZ schválilo převedení nepotřebného majetku státu-  vojenská stavba – opevnění z II. světové války, stavební parcela 520 katastrálního území Nová Ves u Chrastavy.
 Pan Forst vybudoval vodní turbínu k výrobě elektrické energie na řece Jeřici.Obecní zastupitelstvo schválilo žádost pana Forsta o napojení el. energie na trafo u Biofarmy protlakem pod komunikací.
 OZ souhlasilo se zakoupením fekálního vozu pro obec. Popatek za vyvezení fekálií je 900 Kč.
OZ souhlasí s tím, aby se kontaktovala hrádecká firma – Sdružení pro ochranu drobných sakrárních památek – pan Kirschner, za účelem opravy šesti poutních křížků, na které byla přidělena dotace.
 Je možné si zapůjčit službu – mulčování, za poplatek
300 Kč/hodinu + traktor 300 Kč/hod

Červen 2008
Obecní zastupitelstvo souhlasilo s tím, aby práce na rekonstrukci kotelny ZŠ a MŠ (výměna kotlů) provedla firma Zempra na základě výběrového řízení, které firma vyhrála.

Obec se zúčastnila soutěžě Vesnice roku 2008 – oceněna byla Skokan roku. Finanční částka 100 000 Kč za tuto soutěž bude použita na zhodnocení nemovitého majetku obce – hřbitovní hrobka.

Podařilo se zrekonstruovat šest poutních křížků na staré cestě do Hejnic.
Místní knihovna byla vybavena novým programem VISK 3.