Info okno   Hledat text:
Hledat rok:
Nová kronika/ Login / Zapomenuté heslo

Počet článků: 403
Počet foto.: 267

online-kronika.cz
Kontakt
Chcete-li projektu pomoci klikněte
Strana 627
6. května 2009 navštivili žáci Naivní divadlo v Liberci – Kočičí pohádky. 21. května se uskutečnil výlet do liberecké ZOO, počasí bylo pěkné, dětem se výlet líbil. Žáci III. a IV. ročníku dostali úkoly, které museli vyplnit. Pohybovali se po skupinkách se zápisníkem a tužkou.
1. června je Den dětí, tentokrát se oslava konala v Terapeutické komunitě Advaita. Cestou děti plnily různé úkoly, v sídle komunity byly připraveny soutěže a táborák.
Jeden z klientů hrál na kytaru, Den dětí se vyvedl.
9. června uspořádala škola společně se školkou školní výlet do Českého Ráje. 18. 6 – 19. 6. 2009 odjeli školáci na dvoudenní výlet na chatu v Jizerských horách. Žáci si museli sami vařit, někteří byli bez rodičů přes noc  poprvé.
 V rámci družiny navštívili žáci Muzeum Hasičské techniky v Chrastavě, po výkladu si žáci zakoupili na památku pohled. Navštívili ještě chovatele akvarijních ryb, dětem se prohlídka líbila a každý chtěl začít chovat akvarijní rybky.
Školní rok byl ukončen v úterý 30. června 2009.
O prázdninách proběhla v kotelně výměna kotlů, rekonstrukce stála 250 000,- Kč. V září proběhl zkušební provoz a vše dopadlo dobře.