Info okno   Hledat text:
Hledat rok:
Nová kronika/ Login / Zapomenuté heslo

Počet článků: 403
Počet foto.: 267

online-kronika.cz
Kontakt
Chcete-li projektu pomoci klikněte
Strana 656
SDH červenec 2009
Na pozvání polského města Gozdnice se naši hasiči zúčastnili oslav Dnů Gozdnicí.
23. - 24. 7 .2009 přišla větrná smršť, jednotka zasahovala při odklízení následků. Uklízela spadané větve a stromy z místní komunikace, dále zajišťovala rozvoz pitné vody a zapůjčovali elektrocentrálu lidem postiženým výpadkem elektrického proudu.

25. července byl SDH pozván do obce Mníšek na oslavy 135 let založení tamního SDH.

8. srpna 2009 obě soutěžní družstva odjela do Zdislavy na soutěž „ O pohár starosty obce Zdislava“, družstvo mladších se umístilo na 4. místě a družstvo starších hasičů na 7. místě.
V měsíci září provedli členové nátěr střechy hasičské zbrojnice za účasti 8 členů.
12. září se zúčastnili Jiří Opatovský a Jindřich Trojan soutěže nazvané „ Memoriál Záchranářů z Manhattanu“.Soutěžili ve dvou disciplínách , ve výstupu do 21. podlaží Krajského úřadu a v silovém víceboji. Na výstupu do 21. podlaží v plné zásahové výstroji a výzbroji se hasiči umístili na 13.místě z 24 družstev. V silovém víceboji se umístili na 6. místě z 23 družstev.
19. září 2009 se konala za účasti SDH v Oldřichově v Hájích soutěž Mikroregionu Jizerské Podhůří za účasti SDH Oldřichov v Hájích, SDH Mníšek, Nová Ves, OSP Gozdnicí,  delegace z Německa z obce Hahnichen – SPREE se soutěže nezúčastnila, protože se účastnili soutěže v Německu. Naši hasiči se umístili na 2. místě.