Info okno   Hledat text:
Hledat rok:
Nová kronika/ Login / Zapomenuté heslo

Počet článků: 403
Počet foto.: 267

online-kronika.cz
Kontakt
Strana 542

Mateřská škola 2

Jarní měsíce patří Masopustu a zábavě. Všechny děti si připravovaly masopustní masky, ale nejvíce se těšily na Maškarní bál ve školce. Tento rok přijel pan Bažant s programem Honza popleta a pejsek Alík, který si připravil spoustu kvízů, soutěží a diskotéku. Maškarní bál se konal společně se základní školou.
27. května se konala v mateřské škole besídka pro rodiče. Obě oddělení mají v tomto školním roce 40 dětí, to bylo zpěváčků, bylo je skutečně dobře slyšet. Paní učitelky se rozloučily s předškoláky, kteří byli obdarováni knihou a drobnostmi do školy.
2. červen patřil našim dětem. Na školní zahradě pro ně byla připravena spousta soutěží. Opekly si buřty a za to, jak se snažily, dostaly balíček s překvapením.
Na závěr školního roku se uskutečnil školní výlet na Staré hrady společně se základní školou. Pro předškoláky si připravila paní učitelka Radka Portelová přespání v mateřské škole s malým výletem. Tímto přespáním se děti loučí s mateřskou školou a nyní je čeká základní škola, budou z nich školáci.